Schapenvacht krulhaar blauw 95cm

Schapenvacht krulhaar blauw 95cm

99.00

Artikel naam Schapenvacht Mars & More
Artikel nummer QXVTLNV
Kleur navy
Materiaal schapenvacht
Lengte ± 95 cm
Breedte ± 55 cm
Hoogte ± 2 cm
Gewicht ± 0.47 kilo
Levertijd 1-6 werkdagen

Extra informatie:
Stel de geverfde vacht niet bloot aan direct zonlicht of een nat oppervlak, hiermee voorkom je vervaging en vlekken. Deze vacht is geverfd volgens EU richtlijnen (REACH).

Artikelnummer: 8716522063943

Beschrijving

Schapenvacht krulhaar blauw 95cm

Deze prachtige schapenvacht krulhaar blauw 95cm van het merk Mars & More is gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor zijn dus geen twee producten hetzelfde. Elke vacht heeft zijn eigen unieke patroon, op deze manier is elke vacht een “one of a kind”. Een schapenvacht is de perfecte accessoire om warmte, kleur en sfeer toe te voegen aan uw interieur. De vachten zijn restproducten die we een tweede leven geven als decoratie. Op die manier gaat niets verloren van een dier en geeft het tegelijkertijd een mooie, natuurlijke uitstraling aan uw huis! Een schapenvacht is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit ons interieur. Vooral in Scandinavische woonstijl komt een schapenvacht krulhaar blauw 95cm goed tot zijn recht, maar ook in een landelijke, moderne of industriële woonstijl past het goed. Lekker op de vloer, op de bank of als decoratie in een mand. Een mooi schapenvacht zoals deze van Mars & More neemt een boel warmte en gezelligheid met zich mee. Heb je een ruimte die je wat knusser wil doen lijken? Of een draadstalen stoel die wel wat zachts kan gebruiken? Voilá, zie hier de oplossing!

Huiden en vachten onderhoud

  • Korte wol

Vachten van korte wol kunnen met de hand of in de wasmachine gewassen worden op 30C◦. Er bestaan speciale reinigingsmiddelen voor wol. Leg het vel na het wassen en stretch een aantal keren, zodat de huid niet krimpt tijdens het opdrogen. Laat de vacht dan ook buiten direct zonlicht en directe warmte drogen.

  • Lange wol

Kleine vlekjes kunnen makkelijk verwijderd worden met een spons of een licht vochtige doek. U kunt speciale vloeibare reinigingsmiddel gebruiken voor wol. Meng het met niet al te veel water en gebruik het schuim om de vacht schoon te maken. Stretch de vacht na het wassen een aantal keren om te voorkomen dat het gaat krimpen. Kam de vacht voorzichtig met een kam om het uit te pluizen.

  • Geverfde wol

Stel de geverfde huid niet bloot aan direct zonlicht om het vervagen van de kleur te voorkomen. De kleur kan in de wasmachine afgeven, dus u kunt de geverfde wol het beste alleen stomen.

You've just added this product to the cart: