Vuurkachel zwart metaal 100cm

Vuurkachel zwart metaal 100cm

79.00

Artikel naam Vuurkachel
Artikel nummer EDFF214
Kleur zwart
Materiaal metaal
Lengte 37.5 cm
Breedte 37.5 cm
Hoogte 100 cm
Gewicht 5.11 kilo
Levertijd 1-8 werkdagen
Artikelnummer: EDFF214 Categorie:
  • Beschrijving

Beschrijving

Vuurkachel zwart metaal 100cm

Deze tuinhaard met schoorsteen heeft een stoere uitstraling en is voor de echte vuurliefhebbers en gezelligheidsdieren. Door de schoorsteen op de vuurkachel zwart metaal 100cm zal je minder snel last hebben van de rook, zodat je ultiem kunt genieten. De zwart metalen vuurhaard heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 100cm. Houd er wel rekening mee dat de vuurhaard kan gaan roesten. Dus wil jij ook zo lang mogelijk buiten kunnen zitten? De vuurkachel zwart metaal houdt je zelfs op de koudere (winter)avonden heerlijk warm.

Deze robuuste zwarte buitenhaard kan je het hele jaar door buiten laten staan. Ideaal voor in de tuin! Want die wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van de woning. Zodra het weer het toelaat gaan we met z’n allen lekker naar buiten toe. Soms kan het Nederlandse klimaat echter wat roet in het eten gooien. De oplossing: een tuinhaard of terrashaard! Zo kunt u toch genieten van een aangenaam en warm terras. Hierdoor wordt het mogelijk om veel meer én veel langer plezier te hebben van de tuin en het terras. Het buitenseizoen wordt door een haard aanzienlijk verlengd. Wie wil dat nou niet?

Creëer meer sfeer met buitenkachels!

Maak je tuin of terras warm en gezellig met een tuinhaard of terraskachel. Een buitenhaard stook je met hout, waarmee je het vuur zo groot en zo warm kunt maken als jij wilt. Vierkant, rond, strak en modern of stoer en robuust: wij hebben vele soorten en maten tuinkachels en buitenhaarden van gietijzer of metaal. Lekker genieten van een zomeravond kan eindeloos duren wanneer je gezellig rondom een knisperend vuurtje van een tuinhaard zit. Als de zon onder gaat en het buiten frisser wordt, zorgt een tuinhaard voor warmte en comfort. Gezellig met een hapje en een drankje buiten blijven, wordt met een tuinhaard een stuk aangenamer én de rook houdt vervelende insecten op afstand. Kortom een tuinkachel geeft ontzettend veel sfeer en het staat super stoer in je tuin.