Klemkap Hollandse bloemen Reijn

14.5015.50

Al onze lampenkappen worden op ambachtelijke wijze en speciaal voor u met de hand gemaakt.

Model naam:Klem kap
Stof naam:Reijn
Kleur kap buitenkant:zwart gebloemd
Stof samenstelling/omschrijving:katoen
Kleur kap binnenkant:wit
Afwerking:omgeslagen
Levertijd:4-5 weken

Maat tabel​:
De eerste twee cijfers in de tabel staan voor de onder maat, de middelste twee cijfers voor de boven maat en de laatste twee voor de hoogte van de kap.

A.B.C Meer met Sfeer - lampenkappen - model schuin
13.07.11€ 14,50
15.07.11€ 15,50
Wissen
SKU: 07-0260 Categorie:

Beschrijving

Klemkap Hollandse bloemen Reijn

Klemkap Hollandse bloemen Reijn past perfect bij de trend van nu! De bloemenprint lampenkap is helemaal terug van weg geweest en staat ontzettend leuk als eyecatcher in je interieur. De bloemenprint lampenkappen zijn leverbaar in meerdere bloemmotieven en vele modellen. De klemkap is een handige manier om de kroonluchter op te pimpen! De lampenkap bloemenprint behoort tot de lampenkappen print serie waarin niet alleen verschillende bloemenprint lampenkappen terug te vinden zijn maar ook diverse leuke andere print lampenkappen. Maar ook wanneer je op zoek bent naar basic lampenkappen of dierenprint lampenkappen ben je bij Meer met Sfeer zeker aan het goede adres!

De klemkap modellen zijn zeer geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld een kroonluchter. Onze collectie klem lampenkappen bestaat uit een aantal standaard kleur en stof opties. Heb jij echter de voorkeur voor een andere kleur of stof? Vaak is er veel meer mogelijk, dus neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen omtrent de kleur en model mogelijkheden! Wenst u de stof liever eerst thuis te bekijken? Vraag dan per e-mail de gewenste stofstaal op!

Ambachtelijk maatwerk

Al onze lampenkappen worden op ambachtelijke wijze en speciaal voor u met de hand gemaakt. De lampenkappen worden in een atelier in Nederland gemaakt. Waarbij alle onderdelen voor de lampenkappen, die zij niet zelf maken worden ingekocht bij kleinere bedrijven in de directe omgeving. Hierdoor ben je zeker van een mooie kwaliteit!
Kado tips

De leukste kadotjes voor onder de kerstboom!
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping