Klemkap Linnen Oud grijs

19.5020.50

Al onze lampenkappen worden op ambachtelijke wijze en speciaal voor u met de hand gemaakt.

Model naam:Klem kap
Stof naam:Linnen
Kleur kap buitenkant:oud grijs 12
Stof samenstelling/omschrijving:Linnen
Kleur kap binnenkant:wit
Afwerking:omgeslagen
Levertijd:4-5 weken

Maat tabel:

A.B.C Meer met Sfeer - lampenkappen - model schuin
13.07.11€ 19,50
15.07.11€ 20,50
Wissen
SKU: 07-0256 Categorie:

Beschrijving

Klemkap Linnen Oud grijs

Klemkap Linnen Oud grijs is gemaakt van een mooie linnen stof! Lampenkap Linnen behoort tot de basic lampenkappen serie welke bestaat uit tal van mooie kleuren en stoffen! Maar ook wanneer je op zoek bent naar een bijzondere eyecatcher zoals een lampenkap met dierenprint of een mooie bloemenprint lampenkap ben je bij Meer met Sfeer zeker aan het goede adres!

De klemkap modellen zijn zeer geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld een kroonluchter. Onze collectie klem lampenkappen bestaat uit een aantal standaard kleur en stof opties. Heb jij echter de voorkeur voor een andere kleur of stof? Vaak is er veel meer mogelijk, dus neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen omtrent de kleur en model mogelijkheden! Wenst u de stof liever eerst thuis te bekijken? Vraag dan per e-mail de gewenste stofstaal op!

Ambachtelijk maatwerk

Al onze lampenkappen worden op ambachtelijke wijze en speciaal voor u met de hand gemaakt. De lampenkappen worden in een atelier in Nederland gemaakt. Waarbij alle onderdelen voor de lampenkappen, die zij niet zelf maken worden ingekocht bij kleinere bedrijven in de directe omgeving. Hierdoor ben je zeker van een mooie kwaliteit!
Kado tips

De leukste kadotjes voor onder de kerstboom!
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping