Klemkap Linnen Naturel

19.5020.50

Productinformatie:

Model naam:Klem kap
Stof naam:Linnen
Kleur kap buitenkant:Naturel 22
Stof samenstelling/omschrijving:Linnen
Kleur kap binnenkant:Wit
Afwerking:omgeslagen
Levertijd:4-5 weken

Al onze lampenkappen worden op ambachtelijke wijze en speciaal voor u met de hand gemaakt.

Maat tabel​

A.B.CMeer met Sfeer - lampenkappen - model schuin
13.07.11€ 19,50
15.07.11€ 20,50

Selecteer gewenste maat

Wissen
SKU: 07-0258 Categorie:

Beschrijving

Klemkap Linnen Naturel

Klemkap Linnen Naturel is gemaakt van een mooie linnen stof! De lampenkap Linnen naturel behoort tot de basic lampenkappen serie welke bestaat uit tal van mooie kleuren en stoffen! Maar ook wanneer je op zoek bent naar een bijzondere eyecatcher zoals een lampenkap met dierenprint of een mooie bloemenprint lampenkap ben je bij Meer met Sfeer zeker aan het goede adres!

De klemkap modellen zijn zeer geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld een kroonluchter. Onze collectie klem lampenkappen bestaat uit een aantal standaard kleur en stof opties. Heb jij echter de voorkeur voor een andere kleur of stof? Vaak is er veel meer mogelijk, dus neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen omtrent de kleur en model mogelijkheden! Wenst u de stof liever eerst thuis te bekijken? Vraag dan per e-mail de gewenste stofstaal op!

Ambachtelijk maatwerk

Al onze lampenkappen worden op ambachtelijke wijze en speciaal voor u met de hand gemaakt. De lampenkappen worden in een atelier in Nederland gemaakt. Waarbij alle onderdelen voor de lampenkappen, die zij niet zelf maken worden ingekocht bij kleinere bedrijven in de directe omgeving. Hierdoor ben je zeker van een mooie kwaliteit!

Klemkap Linnen:

Klemkap Linnen PepperKlemkap Linnen NaturelKlemkap Linnen ZwartKlemkap Linnen Oud grijsKlemkap Linnen Taupe

Lampenkap Linnen naturel:

Lampenkap Schuin Linnen naturelLampenkap Rechthoek rond Linnen naturelLampenkap Half hoog Linnen naturelLampenkap-Chinees-Linnen-NaturelLampenkap Cilinder Linnen naturel


Fiesta like there's no manana..

Maak je tuin nog gezelliger met deze gave tuinfakkels!