Kerstboomkaars grijs 10x20cm

Label

Kerstboomkaars grijs 10x20cm

8.50

Artikel naam Kerstboomkaars
Kleur grijs
Materiaal paraffine
Breedte 10 cm
Hoogte 20 cm
Branduren ± 42 uur
Geursoort ongeparfumeerd
Levertijd 1-2 werkdagen
Availability: 8 op voorraad

Beschrijving

Kerstboomkaars grijs 10x20cm

Kerstboomkaars grijs 10x20cm is dè kaars voor the most wonderful time of the year, het moment om gigantisch uit te pakken. Voor één keer schaadt overdaad niet, dus grijp je kans en maak het extra gezellig met kerstbomen, engelen, sterren en de hele mikmak. De afmeting van deze kerstboom kaars is 10×20 cm en zorgt voor gemiddeld 42 gezellige uren. De kerstboomkaars is leverbaar in verschillende leuke kleuren, waardoor ze ook nog eens super zijn om met elkaar te combineren. Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden onze kaarsen gemaakt en daar zijn we trots op! De kerstboomkaars grijs 10x20cm word nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd. Enkel en uitsluitend de beste grondstoffen en fabricagemethodes voor mens en milieu worden hiervoor gebruikt. Vandaar dat al onze kaarsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij kunnen daardoor garanderen dat onze kaarsen:

  • langer branden
  • schoon branden (niet walmen en spetteren)
  • niet snel verkleuren

Creëer meer sfeer met kaarsen!

Vrijwel iedereen heeft er een aantal in huis en de verzamelaars onder ons misschien zelfs in elke ruimte… kaarsen! Wij snappen die liefde wel. What’s not to love? Ze zien er geweldig uit, zijn verkrijgbaar in talloze soorten en maten en brengen instant sfeer in huis. Kaarsen brengen licht en sfeer in huis of deze nu dik of dun zijn en je kunt ze op allerlei manieren presenteren in huis. Van een kroonluchter voor waxinelichtjes tot lange, dunne kaarsen in wijnflessen. Kies voor gekleurde kaarsen als accent in jouw interieur of voor simpele, witte kaarsen en laat het licht schijnen.

Door kaarsen op een of een aantal vaste plekken in huis bij elkaar te zetten, komen ze het beste tot hun recht. Groepeer ze op de tafel, het dressoir, in de slaapkamer of in de badkamer. Geflankeerd door wat groen, dierbare foto’s, bijzondere vondsten en kleine kunstwerken maak je een mini-tentoonstelling, die de aandacht trekt door een flakkerende vlam. Combineer met een mooie kandelaar en creëer gemakkelijk een gezellig hoekje! Om te benadrukken dat bepaalde voorwerpen voor jou een bijzondere status hebben, kun je ze samenvatten in een kader. Zet bolkaars rustiek oranje 10cm op een schaal bij elkaar of hang een print aan de muur erachter.

Extra lang sfeer

Gebruik je kaarsen voor de tafelstyling bij het diner, dan wil je natuurlijk voorkomen dat ze net voor het dessert als een nachtkaars uitgaan. Let daarom op de brandduur van een kaars, die vaak vermeld staat op de verpakking. Wist je dat er een aantal trucjes zijn om je kaarsen langer en beter te laten branden? Zo moet de lont niet te lang zijn, maximaal 1 cm is genoeg. Dat geeft een mooie vlam en zorgt ervoor dat de kaars gelijkmatig brandt. En laat kaarsen, de eerste keer dat je ze aansteekt, 2 à 3 uur branden. Op die manier kan het hele oppervlak smelten en voorkom je zo’n kuiltje waarin de lont zich verstopt.

 

You've just added this product to the cart: