Figuurkaars uil antraciet

Figuurkaars uil antraciet

9.50

Artikel naam Figuurkaars uil
Kleur grijs
Materiaal paraffine
Afmeting 12 x 15 cm
Branduren ± 50 uur
Geursoort ongeparfumeerd
Levertijd 1-3 werkdagen

Beschrijving

Figuurkaars uil antraciet

Deze figuurkaars uil antraciet is ideaal voor iedereen die op zoek is naar de lusten maar niet de lasten van een furry friend. Het is bijna zielig om ze aan te steken maar als je eenmaal de moed hebt verzamelt zal je zien dat er geen mooier licht is dan kaarslicht. Deze grijze kaars  zorgt voor gemiddeld 50 gezellige uren. Leverbaar in verschillende leuke kleuren, waardoor ze ook nog eens super zijn om met elkaar te combineren. Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden onze kaarsen gemaakt en daar zijn we trots op!

Figuurkaars uil antraciet word nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd. Enkel en uitsluitend de beste grondstoffen en fabricagemethodes voor mens en milieu worden hiervoor gebruikt. Vandaar dat al onze kaarsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij kunnen daardoor garanderen dat onze kaarsen:

  • langer branden
  • schoon branden (niet walmen en spetteren)
  • niet snel verkleuren

Creëer meer sfeer met kaarsen!

Vrijwel iedereen heeft er een aantal in huis en de verzamelaars onder ons misschien zelfs in elke ruimte… kaarsen! Wij snappen die liefde wel. What’s not to love? Ze zien er geweldig uit, zijn verkrijgbaar in talloze soorten en maten en brengen instant sfeer in huis. Kaarsen brengen licht en sfeer in huis of deze nu dik of dun zijn en je kunt ze op allerlei manieren presenteren in huis. Van een kroonluchter voor waxinelichtjes tot lange, dunne kaarsen in wijnflessen. Kies voor gekleurde kaarsen als accent in jouw interieur of voor simpele, witte kaarsen en laat het licht schijnen.

Door kaarsen op een of een aantal vaste plekken in huis bij elkaar te zetten, komen ze het beste tot hun recht. Groepeer ze op de tafel, het dressoir, in de slaapkamer of in de badkamer. Geflankeerd door wat groen, dierbare foto’s, bijzondere vondsten en kleine kunstwerken maak je een mini-tentoonstelling, die de aandacht trekt door een flakkerende vlam. Combineer met een mooie kandelaar en creëer gemakkelijk een gezellig hoekje! Om te benadrukken dat bepaalde voorwerpen voor jou een bijzondere status hebben, kun je ze samenvatten in een kader. Zet bolkaars rustiek grijs 10cm op een schaal bij elkaar of hang een print aan de muur erachter.

Extra lang sfeer

Gebruik je kaarsen voor de tafelstyling bij het diner, dan wil je natuurlijk voorkomen dat ze net voor het dessert als een nachtkaars uitgaan. Let daarom op de brandduur van een kaars, die vaak vermeld staat op de verpakking. Wist je dat er een aantal trucjes zijn om je kaarsen langer en beter te laten branden? Zo moet de lont niet te lang zijn, maximaal 1 cm is genoeg. Dat geeft een mooie vlam en zorgt ervoor dat de kaars gelijkmatig brandt. En laat kaarsen, de eerste keer dat je ze aansteekt, 2 à 3 uur branden. Op die manier kan het hele oppervlak smelten en voorkom je zo’n kuiltje waarin de lont zich verstopt.

 

Meer sfeer met figuur kaarsen

You've just added this product to the cart: