Retourneren

1.     Retourneren – binnen 30 dagen:
Wij bieden een zichttermijn van 30 dagen, deze gaat in op de dag dat u de producten ontvangt. Binnen dit tijdsbestek kan een product, graag met opgaaf van reden, geretourneerd worden. Wij hanteren een verwerkingstijd van maximaal 14 werkdagen na ontvangst. Het terugstorten van het aankoopbedrag zal (na ontvangst van de retour) op werkdagen geschieden en teruggestort worden via de betaalmethode waarmee u betaald heeft.  Dit betreft het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten. Het is niet toegestaan artikelen na de zichttermijn te retourneren, tenzij het een garantie betreft.

Bij een retour die valt onder “Retournering – binnen 30 dagen” zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

Retourinstructies – binnen 30 dagen:
Producten dienen schoon, compleet en in originele verpakking retour gestuurd te worden. Incomplete, beschadigde of gebruikte artikelen komen niet voor retour en/of vergoeding in aanmerking. 

Retourformulier
Het retourformulier moeten meegestuurd worden voor een correcte verwerking van uw retour, anders kan deze niet in behandeling worden genomen.

2.     Retournering; defect artikel binnen of buiten de garantieperiode:
Heeft u binnen de garantieperiode een defect artikel, mail ons dan naar info@meermetsfeer.nl met uw gegevens en een korte omschrijving van de klacht. U ontvangt dan via de e-mail instructies.

LET OP: Mocht blijken dat het defect is ontstaan door onjuist gebruik, dan zijn wij genoodzaakt u alsnog de gemaakte kosten op dat moment in rekening te brengen.  Wilt u een defect buiten de garantieperiode retourneren? Neem dan via de mail contact met ons op.

3.     Schades of leveringsfouten:
Is het ontvangen pakket incompleet of defect? Meld dit dan zo snel mogelijk. Omschrijf duidelijk wat de schade of het defect is en voeg hierbij zichtbare schade foto’s toe.  Stuur ons een e-mail (info@meermetsfeer.nl) met onderstaande zaken:

  • Een duidelijke omschrijving van het gebrek of de schade. Graag ook een foto met daarop zichtbare schade.
  • Vermeld altijd uw naam (of de naam waaronder is besteld) en het ordernummer
  • Na ontvangst van de melding geven wij u reactie, met indien van toepassing de retourinstructies

Retour gegevens:
Meer met Sfeer
Nijkerkerstraat 10G
3882 PG Putten

  • Helaas werkt onze website niet correct in internet explorer. Wij raden u een van de andere browsers aan!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Betaal veilig via bijvoorbeeld Ideal, paypall of bankoverschrijving
  • Verzending via post.nl
  • Altijd op zoek naar de leukste & nieuwste trends!
  • Meer met Sfeer is de grootste online lampenkappen specialist