Over ons

Meer met Sfeer

Meer met Sfeer is een online woonwinkel welke samen met verschillende leveranciers constant op zoek is naar de leukste lifestyle producten voor in ieders (t)huis. Onze stijl is fris, actueel en comfortabel. Doordat wij de laatste trends en ontwikkelingen volgen kunnen wij een collectie samenstellen die perfect in het tijdsbeeld past, met natuurlijk wat tijdloze klassiekers!

In 2014 vanuit een hobby ontstaan, nu een steeds groter wordende webwinkel met ondertussen ruim 5000 producten. Met de wortels in sfeerverlichting is het assortiment inmiddels uitgebreid naar kaarsen, meubels, manden, vazen, schalen, tassen en vele anderen leuke woondecoratie. Kortom Meer met Sfeer is een interieurlabel voor het complete woonbeeld!


Meer met Sfeer B2B

Meer met Sfeer is niet alleen de smaakmaker voor thuis, maar ook zakelijk ben je bij Meer met Sfeer zeker aan het goede adres. Creëer inspirerende werkplekken of kleed je horeca locatie aan met producten uit onze shop. Ook is het mogelijk om je werknemers of zakenrelaties te verassen met een cadeaukaart of pakket. Heb je advies nodig of wil je een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: info@meermetsfeer.nl of via 06-27199439 | 06-52601418

Wij leveren aan winkels, scholen, hotels, kantoren restaurants, stylisten en ga zo maar door. Door korte lijnen met verschillende leverancier bieden wij grotere aantallen aan voor een voordeligere prijs. Meer met Sfeer heeft keuze uit een uitgebreid en uniek assortiment gebaseerd op de huidige trends. Bij een samenwerking voor projectinrichting is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een zakelijk account. Waarbij je terugkerend voor een scherpere prijs kunt bestellen.

Meer met sfeer b2b

Je huis verdient sfeer!

Groot in lampenkappen

Dealer van bekende & leuke onbekende labels

Constant op zoek naar de leukste trends

Logo meer met sfeer reseller fonq
Logo meer met sfeer reseller home deco