Bestellen & Betalen

Bestellen & Betalen

Heb je alles kunnen vinden? Dan is het tijd om af te rekenen! Klik op de shopper rechtsboven in je scherm om je bestelling te betalen en af te ronden. We werken samen met verschillende leveranciers, daarom ontvang je een bestelling soms in delen. We versturen de artikelen die op voorraad zijn direct, je overige aankopen ontvang je zodra ze in het magazijn liggen. Je betaalt maar één keer verzendkosten bij een bestelling onder de 30 euro.

Bestellen zonder account

Geen account? Geen probleem! Natuurlijk mag je gewoon een bestelling plaatsen in onze webshop. Als je wél kiest voor een Meer met Sfeer account, kun je een pakketje makkelijk volgen, je orders terugvinden en onthouden we je gegevens zodat je die voortaan niet meer hoeft in te vullen.

Betalen

Betaal je online bestelling bij Meer met sfeer veilig via onder andere:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bank overschrijving

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. Op orders met een waarde van minder dan 30 euro brengen we verzendkosten in rekening.

Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken we de bestelling en ontvang je een orderbevestiging.

Verzendkosten Nederland

In Nederland is de verzending vanaf € 30,- gratis!
Tot en met € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland € 3,95

Zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Hierin staat een track & tracénummer waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Verzendkosten buitenland

België € 6,95
Duitsland € 6,95
Engeland € 9,95
Frankrijk € 9,95